Tina Brødsgaard Andersen
Uddannet cand.mag i dansk og kunsthistorie
Efteruddannelse på Danmarks journalist Højskole
Ivirig og stolt strikkedame samt hæklekælling.

OM

Det behøver ikke være svært at strikke og hækle. For mig handler det om at slappe af, at drømme om det næste, og det næste og det næste projekt - og om at lukke ned for alt andet. At der så også kan komme noget fedt ud af det, som man kan glæde både sig selv og sine nærmeste med, er jo kun en ekstra bonus.

På toppen af bakken helt oppe ved skovkanten ligger Skovhytten. Her finder jeg ro med mit garn og får samtidig afløb for mine 1000 ideer. 
Den ro har jeg taget med mig ned i centrum af Vejle, hvor jeg driver en fysisk garnbutik med salg af lækkert garn i gode kvaliteter - til priser alle kan være med til. Jeg har fokus på naturlige produkter, på økologisk garn og på et enkelt og overskueligt sortiment.
 
Om mig selv!
Jeg har en baggrund som kulturformidler, kommunikationskonsulent og litteraturredaktør. Men så skiftede jeg spor. Gik efter drømmen og blev i stedet også hende med garnet!
 
Jeg begyndte at strikke, da jeg ventede vores første barn og og har siden da elsket at strikke. Hækling kom til, da jeg var sygemeldt med stress og jeg kan godt lide at veksle mellem hæklenålen og strikkepindene. 
 
Efterhånden har jeg svært ved at se, hvordan man kan leve uden at strikke eller hækle. For mig giver det en utrolig stor ro i hovedet at lade hænderne arbejde.
 
Både her på siden og butikken håber jeg at kunne dele ud af både det ene (roen og tiden til at gøre noget godt for dig selv) og det andet (inspiration til både strikke- og hækleprojekter).
 
Tina Brødsgaard Andersen
 
 
GARN I SKOVHYTTEN ved Tina Brødsgaard Andersen | CVR: 37813079 | Rådhuspassagen 5b, 7100 - Vejle | Tlf.: 22390809 | garniskovhytten@gmail.com