Uddannet cand.mag i dansk og kunsthistorie
Efteruddannelse på Danmarks journalist Højskole
Ivirig og stolt strikkedame samt hæklekælling.

OM

Det behøver ikke være svært at strikke og hækle. For os handler det om at slappe af, at drømme om det næste, og det næste og det næste projekt - og om at lukke ned for alt andet. At der så også kan komme noget fedt ud af det, som man kan glæde både sig selv og sine nærmeste med, er jo kun en ekstra bonus.

Garn i skovhytten ligger i hjertet af Vejle centrum. Skoven må man tænke sig til, men roen og tiden til at nyde livet er der masser af. I butikken har vi et stort udvalg af primært danske kvalitetsgarner og både etablerede og nye danske designere. For os er det vigtigt, at vi selv kan stå inde for det, vi sælger og derfor er alle varer i butikke nøje udvalgt.
Vi sætter pris på naturlige, rene prodikter og præsenterer derfor også en række økologiske garnkvaliteter.
 
I butikken kan du møde:
 
Tina Brødsgaard Andersen 
Indehaver af Skovhytten med en baggrund inden for kommunikation og kulturformidlling. Autodidakt strikker og hækler med hang til enkle designs og fine detaljer. Følger sjældent en opskrift til punkt og prikke, men elsker at tilføje personlige detaljer og nye farver.
 
Benthe Munksholm Damgaard
Uddannet designer. Elsker smukke farver, regnbuer og fine detaljer.
 
Pia Knudsen.
Har strikket hele livet og er skrap til enhver form for teknik, udregning og fine detaljer og tricks. Udover det daglige arbejde i butikken underviser Pia også løbende ved butikkens workshops.
 
Birgit Dollerup
Tidligere skolelærer. Dygtig og ivrig strikker. Er fast hjælpedame hver fredag eftermiddag, når butikken afholder åben spørgetime.
 
Vi glæder os til at byde dig inden for i hytten.
 
 
 
GARN I SKOVHYTTEN ved Tina Brødsgaard Andersen | CVR: 37813079 | Rådhuspassagen 5b, 7100 - Vejle | Tlf.: 22390809 | garniskovhytten@gmail.com